Annons
AnnonsMONDAY


OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeans/Levis Top/Dagmar Ballerina/Céline Jacket/Ganni

Måndag och en dag kvar till semester för min del, peppen är total. Idag jobbar jag undan en hel del för att försöka vara ledig kommande vecka som ska spenderas med mina bästa vänner på den franska kusten.

Annons

Jag ska dock fota som bara den, har så mycket fint att visa er. Och så här ser jag ut idag, vilket bra köp den där jackan var..

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2016/06/11/12773/