Annons
AnnonsFRIDAY


OLYMPUS DIGITAL CAMERAdedeFoto 2016-06-10 15 33 56
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jacket/Ganni at Wakakuu Sweater/Gina Tricot aw16 Skirt/Rodebjer Boots/Billi bi

Här har vi jackan som jag köpte på eventet hos Wakakuu, hur fin är den inte? Köpte den mest till hösten, för att bära den med gråa jeans och t.shirt men eftersom det var jack-väder idag så kände jag för att inviga den så här.

Annons

Gillar den lite galna mönster-mixen och rött funkar ju (enligt mig och Hanna S haha) till allt.

Den här helgen är första gången på så länge som jag inte har så mycket planerat, ganska skönt. Har en del jobb att stå i och ska börja packa resväskan, för nästa vecka åker jag och mina bästa vänner till Frankrike på semester.

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2016/06/09/stockholm-15/