Annons
AnnonsVARFÖR TRENDSALES?


Jag har använt mig av Trendsales i över tre år nu, jag gillar inte när kläder blir hängande i garderoben. Det ger mig liksom skuldkänslor och dåligt samvete, för mig är ett väl investerat plagg värt så mycket mer än bara pengar. Så då lägger jag hellre ut plagget på Trendsales och köper eller byter till nått jag hellre vill ha. Tanken på att det finns plagg som jag inte riktigt känner för längre som någon av er kanske letar besatt av, gör det ganska motiverande att vara bra på att lägga ut de plagg man inte använder.

Annons

Men den allra största anledningen till att jag använder Trendsales så mycket som jag gör är pågrund av utbudet, vet ni vilka bra grejer som finns där eller? Det är på riktigt som att gå in i en bättre vintage butik i New York/Paris. Mitt bästa tips för att hitta bra saker är att ständigt hålla koll på era favoritmärken, genom att söka i ”bazaren” på dessa. Om ni inte redan är medlemmar blir ni det här.

Mina köp som jag är mest nöjd över från Trendsales hittar ni nedan: Kalender från LV som jag fick av mamma och pappa i julklapp, clutch från Loewe som jag köpte till en femtedel av nypriset och min Céline kjol som gör mig på bra humör varje gång jag bär den, bara en sån sak!

ts

Inlägg i samarbete med Trendsales.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2016/06/05/hvar-2/