Annons
AnnonsNEW IN


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jacket/Ganni Sweater/Acne Pants/Isabel Marant Étoile

Efter att ha kollat igenom alla höstvisningar blev jag så otroligt sugen på en leo-mönstrad kappa till hösten och hittade den perfekta hos wakakuu från Ganni. Älskar leo om jag får styla det lite rockigt a la YSL. Fick även med mig den mest fantastiska collagetröjan från Acne och slappa sommarbyxor från Isabel Marant Étoile hem.

Annons
TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2016/06/04/what-a-friday/