Annons
AnnonsCROATIA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag är och jobbar i Stockholm, åkte nästan direkt hit från Croatien. Hade en hel fantastisk resa, en av dom bästa någonsin typ. Att få leva ö-liv med en bästa vän och bara ta det lugnt var precis vad jag behövde.

Vacation favorites: Hermes and Castaner sandals at Mouche, sun cream from Clarins, face oil from Björk & Berries and hand cream from Aesop. 

Annons
TAGGAR
Kommentera | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2016/05/27/12641/