Annons
AnnonsCHIC MAGAZINE


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Idag landade nytt Chic nummer i butik och vad stolt man blir. Jag tror så hårt på Chic Magazine och är så förbaskat glad över att vara en del av det. Här ser ni två sidor som jag jag har gjort, toffeltrenden och mina semesterfavoriter.

Annons

Förutom det finns så många sidor av inspiration som ni bara inte får missa.

Today a new number of Chic hit the stores, and I’m so proud to be a part of it. Here you have two pages that I made for the latest issue. Im talking about the slipper trend and my vacation favorites. Besides that there´s lots of great inspiration that you don’t want to miss.22CHI1603-045

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2016/05/23/on-my-mind-37/