Annons
AnnonsON MY MIND


onmymindSet from Stella McCartney, Sneakers från Commes Des Garcons, Top/Mango Hoodie/Weekday. 

Måndag och det känns som jag blivit överkörd av ett tåg haha. Men det är bara att skärpa till sig för jag har absolut ingen tid att spilla, så mycket roligt som händer på jobbfronten nu. Nästa vecka stylar jag en super spännande höstkampanj, så det är en hel del att rodda med just nu.

Annons

I tankarna just nu finns det här setet från Stella McCartney som jag hade kunnat hugga av mitt ena finger för. Tre andra ting som ska inhandlas är sneakers från Commes Des Gracons, Isabel Marant inspirerat linne från Mango och hoodie från Weekday.

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2016/05/22/semester-favoriter-hos-wakakuu/