Annons
AnnonsSEMESTER FAVORITER HOS WAKAKUU


Processed with VSCOcam with g3 preset

Jag och Ellen har valt ut våra semesterfavoriter hos Wakakuu. Jag hade svårt att hålla mig från att beställa denna pikéklänning från Toteme i den mest perfekta krämvita färgen. Finns inget bättre än långa, slappa klänningar/kaftaner på sommaren ju! Andra favoriter som jag valt ur är:  

Annons

Skjorta, slappa kostymbyxor och klassisk randig tröja.

Me and Ellen have selected our vacation favorites from Wakakuu and I couldn’t resist ordering this beautiful dress from Toteme in the most perfect fit and color. Im sure its gonna be a vacation favorite of mine!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2016/05/21/work-work-work/