Annons
AnnonsWORK WORK WORK


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det har varit hysteriskt mycket jobb i veckan: Tre olika plåtningar, Stockholm och lämningar till Chic nr 4. Det är ett kreativt kaos hemma just nu, precis som jag vill ha det haha. Det har varit en intensiv vår med så mycket roligt jobb och roliga förändringar som jag snart kommer kunna dela med mig av, så att få åka på en långweekend till Kroatien nästa vecka kunde inte komma mycket lägligare.

It’s been a hectic week with 3 different shoots, Stockholm and deadlines for Chic Magazine. And this is the way our dining room looks like right now, a creative chaos haha. I feel a bit tired since the whole spring has been very stressful with some fun changes that I will soon be able to tell you more about. The fact that Im going to Croatia next week for vacation couldnt be better, so happy!

Annons

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2016/05/18/12556/