Annons
AnnonsSTOCKHOLM


2_DSC8504 (kopia)

Skirt/Rodebjer Top/Rodebjer Boots/Billibi Bag/Gucci.

Ligger i sängen på hotellet, helt slut. Imorgon väntar plåtning följt av ett mycket spännande möte och middag inför ett roligt jobbprojekt. Jag sitter nu och jobbar med lämningar till Chic nr 4 samtidigt som jag lyssnar på 90 talets rnb (älskar).

Annons

På lördag ska vi nämligen hålla i en 90-tals fest och Tommy Hilfiger hängslebyxorna är inhandlade..

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2016/05/16/pink-2/