Annons
AnnonsWEEKEND


22222Namnlöst-7

Helgens bukett, hela lägenhet är fylld med massa fina buketter nu. Blir så glad av blommor. Fredagskvällen var så lyckad, vi samlade våra fina vänner hemma hos oss för att fira Jimmy. Jag kommer prata mer om den här fina kjolen i ett annat inlägg, men jag har äntligen hittat den perfekta skinnkjolen.

Annons

Efter många års letande! Ni hittar den hos Mouche.

Yesterday bouquet, i´ve got the whole apartment filled with flowers now. I get so happy from seeing them around. Yesterday night was really fun, we gathered our friends to celebrate Jimmys birthday. I will talk more about this leather skirt, but I have after years of searching finally found the perfect leather skirt, from Mouche.   

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2016/05/15/on-my-mind-36/