Annons
AnnonsSATURDAY


OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jacket/Lap Bag/Gucci Jeans/Levis Sweater/Stella McCartney Boots/Billibi

Så här ser jag ut idag, är så glad att jag slog till på den här tröjan när jag hittade den på Stella McCartneys rea i vintras. Den funkar liksom alltid och är den mjukaste tröja jag äger. Nu vätar mer kalas för Jimmy. Vi hörs sen, puss.

Annons

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

TAGGAR
9 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2016/05/13/sneak-peek-gina-tricot-aw16/