Annons
AnnonsSNEAK PEEK – GINA TRICOT AW16


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Här kommer en liten sneak peek på de senaste stylingjobbet jag gjorde, längtar till jag kan visa er hela storyn. Känslan att se färdiga bilder och dessutom tryckt den här gången är helt magisk, det pirrar i magen när jag se på dessa blider och inser än en gång hur glad jag är för att få jobba med det här.

Here is a sneak peek at my latest styling work, Gina tricot AW16 look book. Can’t wait to show you the rest of the pictures from this story. The fall collection at Gina is amazing, so many great styles.

Annons

GinaTricot_06_016_RGB_lowres

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2016/05/11/wednesday-9/