Annons
AnnonsWEDNESDAY


IMG_2288

Jeans/Levis Vintage Heels/Jenni-Ellen Top/Second hand at Beyond Retro Shades/Balenciaga. Astrid wearing: Kimono/HM Jeans/Levis Sneakers/Stan Smith. Emelie wearing: Shirt/Vanessa Bruno Sandals/ATP Atelier Pants/Lager 157

Annons

Underbara dagar just nu, sitter kvar på kontoret men ska skynda mig hem nu för att planera Jimmys födelsedags-helg! Älskar att styra och planera fester haha. Hur fint är inte lila, orange och blått ihop? Ny favoritkombo!

The weather is just amazing these days, I’m still at the office but will leave in a minute. On the schedule tonight: planning Jimmys birthday weekend and clean the apartment. Talk to you more later!

IMG_2290
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with g3 preset
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with g3 preset

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2016/05/09/vacation-12/