Annons
AnnonsVACATION


onmymindMånga har kanske precis som jag börjat räkna ner till semestern och börjat fila på sommargarderoben. Min sommar blir klassisk. Inga krusiduller at all, Jane Birkin står för inspirationen (i år igen.) Mina svarta sandaler från Hermès blir nog dom mest använda skorna även den här sommaren, luftiga plagg från Toteme har precis flyttat in i garderoben, blå och vit denim från Levis blir vardagsuniformen och rött som ni kanske känner till är accentfärgen jag allra helst jobbar med.

Annons

”Boston Bag” från Gucci står högt upp på önskelistan, å så fin!

My summer wardrobe: Sandels from Hermès, short & shirts from Toteme, Boston bag from Gucci. White and blue denim from Levis and red as an accent color.

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2016/05/07/bloppis-at-trendsales-2/