Annons
AnnonsBLOPPIS AT TRENDSALES


bloppis

Ni vet ju att jag både handlar och säljer en del via Trendsales (om ni inte är medlemmar så blir ni det här). De senaste jag köpte var ju min fina clutch från Loewe och nu har jag själv lagt ut en del fina plagg. Blanda annat denna jacka från Isabel Marant och Gucci Loafers i storlek 39.

Annons

Jag har även lagt ut stickad tröja från Dagmar, skjorta från Rabens Saloner, franstopp från By Malene Birger, Metallic skjorta, Acne jeans och Acne tröja med volang. Mejla mig på Hannamw@hotmail.se om ni har några frågor om plaggen.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2016/05/06/in-my-bathroom/