Annons
Annonsin my bathroom


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Får ofta frågor från er angående mina favorit produkter när det kommer till hudvård och skönhet, här ser ni några av dom som jag använder mest.

Men först ut ett skönhetstips till era män: Noberu, Jimmy fick denna skägg-serie av mig och jag måste tipsa om den då det är världens bästa present till alla skäggiga män där ute. Skäggoljan och balsamet doftar så gott.

Och när vi ändå pratar oljor, så använder jag kroppsolja från Clarins, ansiktsolja från Björk & Berries och Aesop. Ansiktskräm från Clarins eller NO7 (ej med på bild), favroit lack ”Fiffh Avenue” & ”Mrs always-right” från Esssie och concealer från Marc Jacobs.

Annons

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hårparfym från Byredo, Silk styling cream från Noir, hårserie från Sachajuan, Body scrub från Northern Beauty och sminkbortagning från Aco. Får heller inte glömma att nämna världens bästa borste från Mason & Pearson.

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2016/05/05/weekend-10/