Annons
AnnonsWEEKEND


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så skönt med långhelg, jag ska fota massvis till bloggen i helgen och hänga på ute serveringar och gå långa promenader med Noah. Jag älskar den här jacka från Golden Goose som ni hittar hos Mouche just nu.

Feels so good with the upcoming long weekend, I will update the blog a lot during these days. I really love this beautiful jacket from Golden Goose at Mouche. My look: Jeans/Levis Jacket/Golden Goose at Mouche Shades/Céline

Annons
TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2016/05/01/12327/