Annons
AnnonsFALL 16


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hej från Stockholm, jag är här och plåtar look book för hösten 16 och det blir så fint. Det är dags att åka hem redan ikväll men har ändå hunnit med en hel del på två dagar och det är alltid lite skönt att komma hem. Höst kollektionen på Gina är så fin, längtar till att få visa er bilderna, var tvungen att fota av de fina klackarna som jag stylar med idag från Proenza Schouler

Annons

Hi from Stockholm and from the the studio, today we are shooting the fall 16 collection with Frida Gustavsson. The collection is amazing and also these heels from Proenza Schouler.  

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2016/04/23/food/