Annons
AnnonsFOOD.


e3ea1fb06bc3eba0ccf4449a795b29eb_980x0_c_85_ns_v4

Igår åkte jag och Emelie upp och jobbade från Stockholm. Vi började med brakfrukost på Nybrogatan 38 (lånade första bilden från bästa), för att sedan springa på några möten. Lunchen spenderades på restaurang Gro tillsammans med Sofie Fahrman, Essie och ett gäng sköna tjejer. En väldigt bra start på helgen!

Annons

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yesterday me and my bestie Emelie went to Stockholm for meetings, lunch with Sofie Fahrman och really good food. Perfect start for the weekend..

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2016/04/20/vacation-wardrobe/