Annons
AnnonsVACATION WARDROBE


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Shirt and swimsuit from Toteme, sandals from Atp and Body oil from Clarins.

Ni som följt bloggen ett tag vet kanske att jag brukar försöka resa så mycket det bara går under sommaren och semestern. I år blir inget undantag och planerna ser ut så här: Nice, Portugal/Lisabon, Italien (Amalfi), New York och Croatian. Till resandet älskar jag att planera en fin semester och sommar-garderob, verkligen älskar det är ju typ halva grejen.

Annons

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2016/04/18/spring-wardrobe/