Annons
AnnonsWHEN TRAVEL


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sweater/Dagmar Bag/Gucci Hair parfume/Byredo Magzine/Porter

Jag försöker numera resa med så lätt handbagage som möjligt, jag är alltid den som rest och kånkat på både väskor och lösa påsar. Haft datorn löst, kameran runt axeln och aldrig vetat var jag lägger boardingkortet haha.

Annons

Men inte längre, så här såg det ut när jag lyfte från Nice i början av veckan (+ en till stor väska då…).

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2016/04/15/friday-16/