Annons
AnnonsFRIDAY


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeans jacket/Gant Rugger. Coat/Weekday. Jeans/Levis. Clutch/Loewe. Boots/Billibi.

Fredag och jag sitter just nu på lunch, så här ser jag ut idag: Jeansjacka från Gant Rugger, jacka från weekday, nya boots från Billibi, jeans från Levis och clutch från Loewe.

Annons

Har inga speciella planer för helgen förutom att hänga med nära och kära, vilket känns helt underbart. Ska också försöka fixa lite i lägenheten samt träna. Sådant som lätt hamnar i kläm när man reser större delen av veckorna. Vi hörs mer sen, puss.

Finally Friday and I having lunch right now. I have no special plans for the weekend actually, which feels so great. I will have some quality time with family and friends, clean the apartment and try to work out at least two time this weekend. So hard to manage when you travel a lot. Talk to you more later!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2016/04/14/12157/