Annons
AnnonsON MY MIND


Namnlöst-2

On my mind: Furniture/Bloomingville Top/HM Sweater/Weekday Dream boots/Céline.

Äntligen har den här fina toppen landat i butik, tänkte bära den i Nice till helgen. Annars står den här sängbädden från Bloomingville, drömbootsen från Céline och hoodie från Weekday högt upp på önskelistan just nu.

Annons

Förresten jag har rensat garderoben och kommer lägga ut en del plagg under veckan, har än så länge lagt ut svarta gucci loafers och acne klackar.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2016/04/03/celine-12/