Annons
AnnonsHOME


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Varför kan inte dygnet innehålla fler timmar, jag behöver mer tid!! Och då har jag ändå hunnit med att fixa massa under helgen, men har så mycket kvar på listan som måste fixas. Vi var på loppis i lördags och hittade en del fina grejer hem, plötsligt händer det. Hade nästan tröttnat på loppisar och så hittade vi helt plötsligt massa fina grejer. Bland annat ram till min Matisse tavla ovan, har letat efter en brun/röd ram i veckor.

Annons

I need more time!! So much to do right now. I have fixed a lot with the apartment this weekend, new table for the kitchen and finally I found a frame in the right color for Matisse. I love our new wallpaper, definitely my new favorite spot at home!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OCH ett köksbord som också var precis vad vi letade efter. Älskar den här hörnan i köket, känns så personlig och mysig. Invigde denna nytapetserade plats i morse med pannkakor och frukt, samtidigt som jag letade inspo till en plåtning som jag ser så otroligt mycket fram emot att göra nästa helg i Nice.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2016/04/01/12096/