Annons
AnnonsCÉLINE


OLYMPUS DIGITAL CAMERANew shades from Céline at Atelier Vallgatan. 

Jag fullkomligt älskar mina nya brillor från Céline som ni hittar hos Atelier Vallgatan. Och det bästa av allt är att jag har fått chansen att tävla ut ett par likadana till en av er (hur bra tävling?) och instagram-tävlingen hittar ni här!

Imorgon väntar lång dag med inspelning både framför och bakom kameran, så nu ska jag krypa ner i sängen och kolla nya Beck.

Annons

Vi hörs mer imon!

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2016/04/03/home-13/