Annons
AnnonsWORK


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Att jobba med sin bästis är inte tråkigt alls, rena drömmen. Idag efter jobbet tog vi en sväng förbi juicebaren för att gå igenom alla detaljer inför en produktion vi ska göra tillsammans i Frankrike om två veckor.

Annons

Men vi var varken färdig snackade eller mätta så vi fortsatte till Vinci och massa ta igen snack, bästa.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2016/03/29/todays-look/