Annons
AnnonsTODAYS LOOK


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hej på er, hoppas ni mår bra. Förutom ett hysteriskt schema som inte lämnar någon plats till träning eller till att lägga tid på att laga bra mat, så mår jag hur bra som helst. Hemkommen från en sjukt rolig (både privat ochh jobbmässigt) vecka i Stockholm och jag hann ju knappt hem innan det är dags att hoppa på flyget tillbaka imon för jobb.

Hi, hope everything is good with you. My schedule is completely hysterical for the moment and I have so much things to do and no time at all for training or to cook healthy food. And tomorrow it’s time for work in Stockholm again and this was my look for today: Jeans/Levis 501 vintage Loafers/Gucci Trenchcoat and top/Weekday sunglasses/Céline Bag/Marimekko.

Annons
TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2016/03/28/atelier-vallgatan/