Annons
AnnonsAtelier Vallgatan


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Idag har jag varit och jobbat på ett super roligt samarbete som jag gör tillsammans med Atelier Vallgatan i Göteborg. Dom har så sjukt mycket fint och varumärken som kan vara riktigt svåra att få tag på i Sverige. Dessa bågar från Céline blev mina och inte nog med det så har jag även fått chansen att tävla ut ett par likadana till någon av er. (tävlingen kommer upp på min instagram i veckan, så håll utkik där!)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Annons

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Några av mina favoritbågar, från höger: Chloé, Monokel, Gucci och Céline.

Some of my favorties glasses: Chloé Monokel, Gucci and Céline.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hur fina är inte dessa från Gucci? / How lovely are these from Gucci?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så här såg jag ut idag: Trenchcoat & tröja från Weekday, jeans från Levis och brillor från Céline.

Todays look: Trenchcoat and top from Weekday, jeans from Levis and sunglasses from Céline.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2016/03/26/sling-back/