Annons
AnnonsSLING BACK


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det har varit många gånger som jag tänkt på denna modell och ångrat att jag inte slog till på varken denna ovan från Filippa K eller dyrgriparna från Céline. Så när jag hittade dem i min storlek till halva priset slog jag till direkt.

Annons

En klassisk modell som jag saknat i min skogarderob!

I regret that I did not bought these slingbacks last year so when I found them in my size and with 50 % off I couldn’t resist. Such a classic model that works to everything in my closet. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2016/03/24/work-4/