Annons
AnnonsWORK


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Två dagar med stylingjobb på Elsa Hosk är över men inte min vistelse i Stockholm, ska nämligen stanna kvar tills lördag för lite festligheter och kompishäng. Men först ut, skaldjurslunch för att fira ledigheten eventuellt följt av uteserveringshäng i solen, det är super vår i Stockholm.

Annons

Hi from Stockholm and days full of work with Elsa Hosk, really fun days! I will stay in Stockholm until Saturday actually. Next up: Lunch and wine outside, it’s spring time here.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2016/03/24/travel/