Annons
AnnonsTRAVEL


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Förra veckan bokade jag och tre bästa vänner en repris på förra årets lång-weekend till Nice. Vi åker i slutet av Juni och jag har redan börjat packa väskan i huvudet: Hatt/Mango, handduk & baddräkt från Toteme, clutch från Loewe, solglasögon från Wos, sandaler Hermes, plånbok Stella McCartney, örhängen från Zara, produkter från Clarins och Aesop.

Annons

Last week I booked a weekend to Nice with best friends, I’m sure we gonna have the best time. Hat/Mango, towel and swimsuit from Toteme, clutch Loewe, sunglasses from Wos, sandals Hermes, Stella McCartney purse, earrings from Zara, products from Clarins and Aesop.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2016/03/20/on-my-mind-32/