Annons
AnnonsHOME


onmymid

On my mind: Love my new rugg from Ellos and ”Nu Bleu II” by Henri Matisse. Bag from Loewe in the color ”gold” and vase from Zara Home.

Är så nöjd över nya mattan, som jag letat! Har varit på jakt efter en rosa matta i månader, men bara hittat dova/baby rosa mattor vilket jag tycker jag kan bli lite mesigt. Denna ska ligga walk-in-closet rummet där väggarna är blåa och garderoberna (nästa vecka) blir i en ännu mörke blå färg än väggarna. Nu händer de grejer, mattan hittar ni här.

Annons

Letar just nu efter en ram till min ”Nu Bleu II” av Henri Matisse tavla och ska svänga förbi Zara Home när jag är i Stockholm i veckan för att inhandla vasen ovan som är sådär ful snygg så att den blir snygg. Och som ni vet så la jag ju ut min röda Loewe väska för försäljning, för att jag vill byta den mot färgen ”gold” i samma modell. Sjuk beslutsångest om jag verkligen vill byta dock, men jag tror det. Händer det så händer det helt enkelt.

Hoppas ni har haft en fin helg allihopa, min har varit super bra. Imorgon åker jag till Stockholm och stannar till lördag. Ska bla styla två stora sommarkampanjer som jag ser jätte mycket fram emot. I veckan drar jag vinnaren av Italien resan också så glöm inte att vara med och tävla.

700ab20d9ccd4ced671b17ab271e6d51_980x0_c_85_ns_v4

Ska tapetsera köket nästa vecka också, det stod mellan dessa två men beslutade mig tillslut för den till höger. Ska ha ett runt träbord vid väggen där denna tapet kommer vara, tänker att det kommer bli gött frukost och jobbhäng här. Måste införskaffa mig en kaffemaskin med, inte hållbart att springa till espresso house och beställa cappuccino var och varannan dag..

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2016/03/18/loewe-3/