Annons
AnnonsSPRING


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I det här plötsliga vinter vädret kan jag inget annat än längta till helgen i Rom om en vecka. Då ska jag inviga mina fina ballerina från Céline och jeans från Toteme. Nu däremot ska jag storstäda lägenheten för på fredag ska jag ha födelsedagsfest här hemma med tema: färgstarkt.

Annons

Since the winter seems to be back Im thinking of our weekend in Rome (next week) all the time. Want to dress up in my spring garments, Céline ballerina and new denim from Toteme..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

TAGGAR
11 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2016/03/02/best-of-budget/