Annons
AnnonsBLOPPIS 2


Som jag berättade så rensade jag ut garderoben på massa godbitar, allt fick inte plats i första bloppisen så här kommer del två. Se länk till varje plagg under bilderna och tveka inte på att mejla mig (hannamw@hotmail.se) om ni har några frågor eller vill se fler bilder. Om ni inte är medlemmar på Trendsales så blir det här.

Annons

I have cleaned my closet and put up some really nice garments for sale on Trendsales. There is a link below each picture, don’t hesitate to contact me  (hannamw@hotmail.se) if there is any questions or if you would like more pictures.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Klackar från Acne / Heels from Acne (size 40) – SÅLD

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tröja i mohair från Acne / Knitted mohair sweater from Acne.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gucci loafers size 40, (jag har 39 och mig passar dom med sula i) – SÅLD

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Acne klackar / Acne Heels size 40. -SÅLD

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eftersom jag köpte min Gucci väska i rosa kände jag att det blev mycket med två väskor i färg, så kommer nu sälja finaste väskan från Loewe ”puzzle bag”. Trots nyskick har jag lagt ett riktigt bra pris på den.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kofta från House of Dagmar / Knitted Cardigan from House Of Dagmar. 

TAGGAR
7 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2016/02/28/toteme/