Annons
AnnonsDOWN JACKET


downjacket

Nu har jag letat efter en oversized dunjacka i över 3 vintrar. Vill helst ha en svart, har ni några tips på vart jag kan hitta en? Med tanke på att våren verkar vara långt bort tänker jag slå till på en så fort jag hittar en.

I have been looking for an oversized down jacket in three years now. I would prefer a black one, do you have any tips on where I can find the perfect one? 

Annons
TAGGAR
10 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2016/02/16/on-my-mind-33/