Annons
AnnonsMY WEEKEND


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I lördags packade jag väskan för mini staycation i Göteborg med bland annat dessa fina skor som jag kände för att inviga helgen till ära, tillsammans med skjorta från Zara. / Packed my weekend bag with these new shoes from JW Anderson and shirt from Zara.

bellora

Vi checkade in på fina hotell Bellora i Göteborg, hur mycket älskar man inte sköna hotellsängar? / We spent the weekend in Gothenburg, at the fantastic hotel Bellora.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi hade bestämt oss för att unna oss massa god mat i helgen, en uppgift jag tog på största allvar genom att boka upp både luncher och middagar. Vi körde dumplingslunch (beijing 8) på lördagen följt av sen middag på TOSO som var helt fantastiskt. / We booked so many good restaurants for this weekend, lunch at Beijing 8 and late dinner at TOSO.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vädret var ju helt underbart vilket inte gjorde helgen sämre direkt. / The weather was just perfect for strolling around.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På söndagen körde vi välbehövlig sovmorgon och Belloras goda frukost till lunch. / We slept late on Sunday and had breakfast for lunch haha.2red3bellora

Vi firade fem år, bästa bästa bästa. Vi skulle under kvällen även ta några drinkar med en av mina bästa vänner och hennes fina, när vi möter upp dom så har dom precis förlovat sig. Så sjukt lycklig kväll! / We celebrated 5 years as best friends and lovers this weekend<3 and one of my best friends that we meet up for drinks get engaged the same evening, so much happiness!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Passande outfit för alla hjärtans dag va? haha. Scarf från Stine Goya, tröja från Commes Des Garcons och väska från Loewe. Hoppas ni också hade en fin helg med massa kärlek./ Hope you had a good weekend with lots of love! Scarf from Stine Goya, Commes Des Garcons sweater and bag from Loewe.

Annons
TAGGAR
7 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2016/02/13/stella-2/