Annons
AnnonsAtt hitta ”rätt” saker på rea


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Stella McCartney är ett sådant märke som om jag hade haft obegränsat med pengar så hade nog mer än halva min garderob varit signerat med just Stella. Av den anledningen brukar jag fokusera på just Stella McCartney (och Céline) när det är dags för rea-perioderna. Och det har ju faktiskt gått ganska bra hittills, den här säsongen lyckades jag pricka in två plagg jag haft i minnet sedan månader tillbaka.

Annons

Mitt knep är att endast kolla och leta efter plagg jag verkligen velat ha sedan innan men inte kunnat köpa pga priset. Väldigt sällan jag slår till på nått random plagg  på rean, som jag inte sett eller velat ha innan. På så sätt blir alltid mina reaköp dom bästa köpen, dvs plagg som jag känner fyller stor funktion i garderoben. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2016/02/04/fashion-week/