Annons
AnnonsSNAPS FROM LONDON


OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag trodde att jag skulle hinna fota massvis i London men så blev det inte riktigt då vi jobbade sent inpå kvällarna. Så roligt projekt att få jobba med, längtar tills jag kan berätta mer. Jag besökte London väldigt ofta för några år sedan men tappade suget och har inte varit där sedan dess. Men vilken underbar stad det är, vill verkligen tillbaka snart igen.

Annons

I thought I would have time to shoot a lots in London but not really since we worked late into the evenings. So fun project to work with, can’t wait to tell you more about it. I visited London very often, a few years ago but have’t been there since 5 years ago now. But what a lovely city it is, really want to go back soon.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Coat/Filippa K Shirt/Céline Bag/Loewe Sneakers/Céline Sweater/Zara Trousers/Gina Tricot 

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2016/02/02/sthlm-fw/