Annons
AnnonsBUDGET TIPS


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Efter att ha sålt min klassiska Céline väska och köpt två färgglada och mer speciella väskor så kände jag att en svart vanlig väska verkligen saknades i min garderob. Så jag har haft ögonen öppna för den perfekta svarta vardagsväskan och hittade den här på & Other Stories i äkta skinn, som i min mening är helt perfekt.

Annons

Och när vi ändå pratar budget så hittade Ellen den här skjortan på Zara som jag också slog till på, hur fina är inte armarna och de svarta tydliga sömmarna? Finns i butik nu. Budget tips är ett inlägg som jag kommer köra minst en gång i veckan, hoppas ni kommer att gilla det.

Since I sold my classic Céline bag and bought two colorful and more special bags, I felt that a black classic bag was missing in my wardrobe. So I’ve had my eyes open for the perfect black everyday bag and found this one at & Other Stories in real leather, which in my opinion is absolutely perfect. I have also bought this white shirt from Zara, available in stores now. Budget tip is a post that I will return to once a week, hope you will like it.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

TAGGAR
11 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2016/02/04/london-2/