Annons
AnnonsON MY MIND


on my mind

Coat/By Malene Birger, Curly Hair in Note Magazine, Bag/Gucci, Ballerina/HM Parfume/Byredo.

Kan inte sluta tänka på den här kappan från By Malene Birger, lockigt hår (bild från Note Magazine), ballerina i skinn från H&M, doft från Byredo som luktar precis som sommaren i Tunisen och den rosa drömmen från gucci.

Annons

Även om det inte var längesedan jag bloggade om den tyckte jag den var värd att vara med igen. (Ska nämligen sälja min Chloé och tänker nog slå till på denna i rosa).

TAGGAR
7 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2016/01/11/france-italy/