Annons
AnnonsTÄVLING TRENDSALES


1IMG_7434 (kopia)

Mitt senaste köp på Trendsales, kjol från Céline.

Jag har fått chansen att tävla ut en julklapp från Trendsales till en av er, till ett värde av 1000 kr. Själv har jag tex köpt min Chloé väska och mina Isabel Marant skor där och det går verkligen att göra grymma köp.

Annons

För att vara med och tävla vill jag att ni kommenterar ert användarnamn på Trendsales i kommentarsfältet nedan och om ni vill får ni gärna skriva varför just du ska vinna (men det är inget måste). Om ni inte är medlemmar på Trendsales så blir ni det HÄR. Jag väljer en vinnare den 28/12. God Jul.

Update: Vinnaren är Johanna Rundström, grattis!

TAGGAR
49 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2015/12/23/blazers-2/