Annons
AnnonsVÅR KVÄLL PÅ VALLGATAN 12


Vallgatan 12-105 (kopia)Vallgatan 12-102 (kopia)Vallgatan 12-55 (kopia)Vallgatan 12-134Vallgatan 12-5Vallgatan 12-147Vallgatan 12-7Vallgatan 12-101Vallgatan 12-9Vallgatan 12-135 (kopia)Vallgatan 12-108

 photo: Thom Estifanos. A lots of pictures from yesterdays evening att Vallgatan 12.

Här kommer ett bildregn från vår fantastiska kväll igår. Jag och Ellen gjorde kvällen tillsammans med Vallgatan 12. För er som inte känner till Vallgatan så är det ett unikt och nytt butiks-koncept. Under Vallgatans tak hittar ni bla: mat, vin, charkuterier, mode, inredning, konst och blommor. Det som verkligen gör mig imponerad är den grymma blandningen av unika varumärken och den personliga feelingen.

Annons

Har ni vägarna förbi måste ni ta ett stopp! Kvällen började med 12 rätters middag och fortsatte sedan med bukett-binding och snack med designers och personer bakom bla Whyred & ATP. Vi avslutade kvällen med dans på Lounge och tidigt i morse åkte vi alla hem med varsin stor bukett och ett leende på läpparna, tacksamma för en så otroligt fin kväll.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2015/12/11/vallgatan-12/