Annons
AnnonsNEW IN, CÉLINE SKIRT


IMG_7450 (kopia)1IMG_7434 (kopia)IMG_7427 (kopia)IMG_7417 (kopia)

My new dream skirt from Céline that I bought at Trendsales.

Om ni följer mig på Instagram så kanske ni har sett att jag har blivit med min dröm-kjol. Jag hittade den på Trendsales, i nyskick men till mer än hälften av utgångspriset (annars hade jag aldrig haft råd att köpa den haha). Ett plagg som känns riktigt roligt att ha i gradroben, kommer bära den både på semestern i sommar men också nu under vintern med svarta strumpbyxor och svart tajt tröja.

Annons

Jag tänkte berätta för er hur ni hittar de bästa på Trendsales och hur ni ska gå tillväga om ni är intresserade av en vara: Ni söker på ett märke i Bazaren sedan klickar ni på annonsen ni vill kolla mer på. Där står ofta den info ni behöver veta, ibland väljer köparen att ha budgivning. Då står det oftast ett MP (= minsta pris) då kan du kommentera och på såsätt lägga ett bud på varan. Sedan får du hänga med i kommentarsfältet då säljaren oftast brukar sätta en slut tid, du får mejl varje gång någonting händer i annonsen. Vissa väljer också att ha ett ”köp nu” pris, med detta menas att säljaren satt ett fast pris. Tänk på att många annonser står i DKK. När det kommer till betalning finns det lite olika sätt att går till väga, jag rekommenderar att alltid betala med TS-handel. Då tillkommer 4-5 % på priset av varan, men då är du också helt skyddad OM varan skulle visa sig vara falsk, felaktig mot beskrivning eller om den aldrig skulle dyka upp.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2015/12/07/on-my-wish-list/