Annons
AnnonsON MY MIND


onmymindOn my mind: Jacket/Isabel Marant Pants/& Other Stories Bag/Loewe SS16

Om det ekar tomt här ibland så är den enda anledningen tiden, men jag vill verkligen att ni ska veta hur taggad jag är på att driva och att fortsätta driva den här bloggen. Jag sitter just nu på tåget från Stockholm då jag igår medverkade på Ginas brinner event (breakfast for dinner) samtidigt som vårkollektionen visades, så rolig kväll.

Annons

I mina tankar finns fortfarande jackan från Isabel Marant som jag väntar ska trilla in på Wakakuu, byxor i pyjamas style (som ni vet att jag diggar) från & Other Stories och Loewe SS16.

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2015/12/01/perfect-shirt/