Annons
AnnonsCHLOÉ BAG


Chloé_vinstpremie2Nu har jag i samarbete med ELLE och Trendsales världens bästa tävling till er, ni kan nämligen vinna en svart Chloé Faye bag. Det enda du behöver göra är att:

-Bli medlem på Trendsales, det blir du här .

Annons

– Gå in på ELLE.se och svara på frågan HÄR samt kommentera ditt profilnamn på Trendsales. Vinnaren tillkännages den 18 november på ELLE.se4aa2a4116f887750f933b9dd4d321326_980x0_c_85_ns_v4Jag själv köpte ju min Chloé väska på Trendsales och det är en av mina absoluta favorit väskor.

TAGGAR
31 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2015/10/16/supper-goteborg/