Annons
AnnonsÖGLAN


IMG_5163 (kopia)

Som ni vet så flyttade vi in i vår drömlägenhet i början av sommaren. En 4:a på 120 kvm (nej vi har inga planer på kids haha) men antar att man får passa på att bo så här stort och fint sålänge man är bosatt i en liten stad då priserna ändå är överkomliga.

Annons

I alla fall eftersom hela sommaren var uppbokad med resor och även höststarten så är vi fortfarande långt ifrån klara. Men nu har vi satt en deadline, nämligen vecka 45 för då kommer även vår soffa. Så har fullt upp med inredningstankar, igår hämtade vi upp två vintage (öglan) stolar. Tror jag ska måla om den helvita dock.

As you know we moved into our dream apartment this summer. The apartment have 4 rooms + kitchen and bathroom (no, we have no plans for kids haha). But I guess you have to take the chance to be able to have such a nice and huge apartment when you live in a small town. But since the summer was full of traveling and also the fall start we are still far from done with the apartment. But now we have a dead line, week 45! So all my thoughts go to interior for the moment. And yesterday we picked up two vintage ”öglan” chairs, really like them!

TAGGAR
14 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2015/10/12/mumbaistockholm/