Annons
AnnonsFALL UNIFORM


Processed with VSCOcam with c1 presetBlazer/Acne Shirt/Acne Pants/Mango Bag/Stella McCartney Sneakers/Mango Earrings/Wos.

Så här såg jag ut igår. Denna typen av look trivs jag väldigt bra i, gillar verkligen kostym känslan med oversize byxor och kavaj! Hade en mysig dag med Jimmy i Göteborg igår, vi beställde vår nya soffa som kommer om 4 veckor. Sjukt pepp på ny vecka, har jag förresten berättat för er att min bästis har börjat på jobbet!!

Annons

So this was my outfit yesterday. I really love this kind of look with oversize suit pants and a good blazer. I had a nice day with Jimmy in Gothenburg yesterday, we ordered a new sofa that comes in 4 weeks. Can’t wait!Processed with VSCOcam with g3 preset

TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2015/10/04/slingback/