Annons
AnnonsHOME


heheh Har ju varit helt inne på en sammets soffa i färg men Jimmy känner inte lika starkt för det så vi har tänkt om lite. Det lutar åt den gråa soffan här ovan från Furninova, som min kollega tipsade mig om! Den känns något mer hållbar. Och hur fin är inte den rosa soffan? Vi ska nämligen ha två soffor mitt emot varandra, så tänker att jag borde få köra färg på en av dom? haha.. Har även beställt detta bäddset i en dov grön färg från Market29, fint till vår bruna säng gavel!

Annons

I’ve been hooked on a velvet sofa in a strong color for our living room, but Jimmy is not so excited about that. So I’ve been looking for another type of sofa and fell in love with this grey one above from Furninova that a colleague of mine showed me. I also like the pink one.. We will have two sofas opposite to each other, so thinking that I should have one of these in a color? haha. I also ordered the bed set in a dusty green from Market29 for our bedroom.

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2015/09/30/7947/