Annons
AnnonsGUCCI


IMG_4756Jag älskar som ni vet klassiska plagg och skor och en av mina absolut mest använda skor är mina klassiska loafers från Gucci. Så när jag såg denna uppdaterade varianten för första gången föll jag pladask. Men sen har jag tänkt på dem ett bra tag eftersom att dom ändå är såpass speciella men blev något mer övertygad när jag såg de här modejobbet med skorna på Freja. Och igår kom den bruna lilla boxen äntligen hem till mig och dom var till och med bättre i verkligheten.

Annons

I love as you know classic clothes and shoes with a modern touch. And one of my absolute favorite shoes are my classic loafers by Gucci, so when I saw this updated version I fell in love.. And then I saw this fashion job with the shoes on and then I started to become obsessed with the shoes. And yesterday I got them delivered, in a small brown box and they were even better irl.12121IMG_4760 (kopia)

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2015/09/23/wos/